onsdag, april 18, 2007

Abortfrågan

Nu dillar jag lite igen om abortfrågan. En kollega till mig insinuerade lite försiktigt om det underbara i livet när man ser bilder på hur ett foster utvecklas i magen på mamman. Jag håller med fullständigt att det är något fantastiskt att människor träffas och skapar liv tillsammans. Hela serien där ett par väntar barn är helt fantastisk där han har lyckats fånga både oro och glädje i bilderna och sen utställningen med fostrets utveckling gör mig nästan lite religiös. Men nu till saken.

Kvinnan har rätt till sin egen kropp. Hon bestämmer vad hon ska göra. Om hon inte vill ha barnet så ska hon göra abort. Barnet är en liten räka som inte kan leva utanför kroppen. Under den tiden räknas räkan som ett födelsemärke. Ett födelsemärke är lika levande som ett foster och ungefär lika livsdugligt. Mitt födelsemärke kan ju i teorin bli en självtänkande varelse. Eller inte. Men tänk på mannen! Ja, tänk på mig. Om jag gör någon på smällen så får jag väl stå mitt kast. Det är inte jag som behöver kånka runt på tusen kilo bäbis i mig. Hela abortfrågan är ett kristet/konservativt försök att ställa kvinnan framför spisen igen.

So fuck you.

Over and out

8 kommentarer:

SixesAndSevens sa...

väl talat!

Susfu sa...

Ibland blir jag impad av det du säger, idag är en sådan dag

Kaptenen sa...

Tackar och bockar mina damer.

Vänsterdojjan sa...

En anna bitch ställer sig i hyllningskören :)

Anonym sa...

"Kvinnans rätt till sin kropp"? Barnets rätt till sitt liv då? Typiskt brunröda att dra fram "livsduglighet" som ursäkt för mord. Men det var ju sådana som er som skickade handikappade barn till gaskamrarna eftersom de inte var livsdugliga.

Kaptenen sa...

Anonym: Barnet har rätt till sitt liv när det kan överleva utanför kroppen. Typiskt frireligiösa att vilja kedja kvinnan framför spisen. Men det är ju sådana som er som vill ha dödstraff. Men annars kan du ta ditt anonyma och frireligiösa arschle och dra åt helvete. Redneckmotherfucker.

Emm sa...

bra...
BRA!!!

Galatea sa...

Anonym borde få mer än en jävla spark i röven som tack för sin värdelösa bakåtsträvande skitåsikt som så uppenbart härstammar ur total ignorans och NOLL jävla egen erfarenhet. Dra åt helvete och sy igen fittan med nål och tråd så mänskligheten slipper dina yngel i morgondagens värld.

Sååå. Duktigt Kaptenen. Skriver bra saker. Sååå. *klappar huvudet*