torsdag, april 19, 2007

My way

or the highway...

Det är nog så att min blogg är inte så välkommenterad bara för att jag är inte så snäll med dem som inte håller med mig. Men när det gäller vissa saker är jag helt jävla benfast. Rättvisa, feminism, solidaritet och acceptans är mina ledord.

Anonym said...

"Kvinnans rätt till sin kropp"? Barnets rätt till sitt liv då? Typiskt brunröda att dra fram "livsduglighet" som ursäkt för mord. Men det var ju sådana som er som skickade handikappade barn till gaskamrarna eftersom de inte var livsdugliga.

Den här personen förtjänar inget annat än en spark i röven. Men jag är snäll egentligen...

Peace

Over and out

6 kommentarer:

SixesAndSevens sa...

En spark i röven?? Sparka nånstans där det känns. Hårt.

Herman sa...

Kära nån vad du är politiskt korrekt!

Pooptroop sa...

poop ber om ursäkt för sitt bristande kommenterande, men han lovar att bättra sig, då han allt som oftast håller med kaptenen... som nu

Emma sa...

Du kanske ska fundera över möjligheten att rätt många läser vad du skriver men att de är lite för lata för att kommentera...

Alla tycker inte att bloggarna måste innehålla rosa sockervadd. (kom inte med nån kommentar om att min gör det nu för det är för uppenbart :-P)

Max sa...

sixesandsevens: Det är sant... man har faktiskt ingen känsel i hjärnan. :-P

Håller med Kaptenen i stort, men... kunde inte riktigt släppa tanken att "Anonyms" inlägg var FÖR provocerande och därför inte allvarligt menat utan bara för att just provocera.

Anonym sa...

Jag tror på Max, det där var så korkat så det kan inte vara sant.

Men sparka du!

=)

Smufflan