måndag, augusti 07, 2006

Människor man känner

Här i bloggvärlden finns de människor som man känner bara till intellektet. Det är ärligt på ett sätt och utlämnande. I verkliga världen skulle jag aldrig haft dialoger med er som läser min blogg eller de vars blogg jag läser. Vissa läser utan att lämna en krumelur och andra skriver titt som tätt. Det uppskattas. Jag vidgar mina vyer varje gång jag läser någons blogg eller jag får en kommentar på min. Det finns mycket fina människor där ute som jag aldrig kommer att träffa och säkert finns det människor som jag kommer att träffa. Man vet aldrig.

Jag uppskattar er alla.

Jag ber om ursäkt att jag inte har länkat till er men jag är bara lat. Det är tråkigt med htlm... Men ni är alla bra. Kom ihåg. Kaptenen har talat.

Peace

Over and out

5 kommentarer:

Hänna sa...

Det var vackert talat.
Jag har försökt lämna lite kommentarer efter mej, då och då, men dom verkar ha försvunnit iväg på äventyr. :P

Jag läser iaf.

Anonym sa...

Jag känner samma jävla sak. Det finns fin fina människor där ute. Ngr kommenterar jag friskt, andra läser jag bara som en liten spion. Vissa har jag träffat andra inte, vissa kommer jag träffa och andra inte. Det känns bra, oavsett.

nyx sa...

jag installerade statcounter, bara för att kolla hur många som klickar på mig, och döm om min förvåning - de är betydligt fler än jag trodde (och betydligt fler än de godingar som tar sig tid att lämna kommentarer). Det var bra för självförtroendet, om man säger så. Fast det var väl inte därför jag började skriva, eller.... ugh.

Anonym sa...

Körv!:)

/Wanda

Anonym sa...

Nu var du söt.