tisdag, juli 11, 2006

Orolig...

Nu när sådan här forskning har fått fart så blir jag orolig. Samtidigt så ifrågasätter ingen att vi är filmade från alla håll och kanter. Kan bero på att de flesta inte har läst 1984 av George Orwell. Det skapas nya hot för att få oss att tro att vi är hotade av yttre krafter. Tänk efter lite... Hur många svenskar har fallit offer för terrorister? Hur många bilbomber har exploderat i Sverige? Om vi ska ge oss på hot så borde man ta tag i misshandel som sker innanför hemmets fyra väggar. Kvinnor blir misshandlade till döds av sina äkta män i mångt mycket större utsträckning än folk som dör av terroristdåd. Börja övervaka alla hem istället...

Newsflash! Vi lever i ett litet pissigt land i utkanten av världen och ingen jävla terrorist skulle ens orka ta sig hit för att spränga något överhuvudtaget... Ingen hatar oss och vi ger dem ingen anledning till det heller. Skärp er för helvete... Ingen bryr sig om oss!

Peace

Over and out

1 kommentar:

Babushka sa...

Det borde vara obligatoriskt att läsa 1984 i skolan och sen skriva en uppsats där man relaterar Orwells framtidsversion till dagens samhälle.