tisdag, juni 20, 2006

Misantrop?

Hultsfred gjorde inte så gott för min människosyn. Jag blir mer och mer misantropiskt lagd. Väldigt få människor gör intryck på mig överhuvudtaget (något positivt då). De flesta får en tom blick som de verkligen inte förtjänar. Jag har väl hamnat i en negativ spiral som jag inte kan ta mig ur. Jag har fortfarande inte skrivit kontrakt på jobbet så det är inte i hamn ännu. Sen är tjänsten en sådan där tjänst där man inte gör något bestående intryck. Jag kommer vara kommundelens springvikarie. Visst att min chans kommer men jag vet inte om jag orkar vänta på den. Jag har väntat länge och blivit blåst så många gånger så nu väntar jag bara på nästa blåsning. Den kommer nog snart.

Peace

Over and out

3 kommentarer:

Ms.Take sa...

Dagens visdomsord:
Chanser "kommer" inte, chanser "får" man inte.
Chanser SKAPAR man och chanser TAR man.

Ta styrfart över ditt eget liv Kaptenenen, ingen annan kommer att göra det åt dig.
Puss i pannan
/Ms.Take (som tänker att du kanske blir skitarg över att jag lägger mig i din misär;))

Christina sa...

jag tänkte först vara lite mjukare än miss, men hon har rätt. man tar chanser och skapar dem, tyvärr. en del får dem slängda efter sig men de flesta av oss icke.

kärlek till dig finaste.

Bpersonen sa...

Jag förstår dig precis och känner faktiskt exakt likadant. Och när man känner sig nere på botten orkar man faktiskt inte "ta tag i sitt liv". Hoppas att det vänder. Det går ju upp och ner som vi alla vet. :)