söndag, april 23, 2006

Gränsen?

Nu börjar röster höjas för att BB är skadligt för deltagarna. Att det här inte har tagits upp för flera år sedan är märkligt. Hela konceptet handlar om förnedring och intrång på den personliga integriteten. Nu kommer säkert argument om att det är självvalt. Visst väljer människan själv men när det här argumentet används till absurdum så tappar den legitimitet. "Alla människor väljer sin väg, vissa väljer att vara fattiga" det finns människor i Sverige som verkligen tror på att alla får samma chans. Staten ska styra vissa saker i samhället. Förbjuda BB skulle inte fungera att förbjuda. Men folk borde inte titta på det. Ni som är föräldrar och vi lärare måste satsa på att stärka kidsen och ge dem den sunda uppmärksamheten.

Människorna i BB är offer för en kall och profitkåt media. Alla är medbrottslingar som läser och tittar på skiten som media matar till oss.

Peace

Over and out

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så rättfärdigt och skönt att kunna säga att jag inte sett en dokusåpa sen första säsongen av Robinson. Att inte äga TV är bara gött. Fan vad jag är rätt.

Andreas sa...

Själv tycker jag det är oerhört tröttsamt med det ständiga ropandet på att saker ska förbjudas och att människor inte ska få tänka själva eller göra egna val för att en grupp människor kommit fram till att en annan, i deras ögon, mindre bemedlad grupp människor som helt enkelt inte förstår bättre, behöver någon överstatlig förmyndare som bestämmer åt dem vad de mår bra av och inte och vad de bör och inte bör göra.

Tycker alla som anser så ska flytta till Kuba eller något annat ställe där likriktning uppskattas och fri vilja inte är så viktigt.

JÄVLIGT farliga åsikter tycker jag.