onsdag, januari 11, 2006

Bloggandets ädla konst

Är bloggandet en fluga som snart dör ut eller finns det en uppsjö av "wanna-be-bloggare" som kan ta över när folk får bloggstockning? Jag har lyckats skriva för mig själv och visst är det jättetrevligt med kommentarer men de har aldrig varit så många att jag har fått känslan "hela världen läser min blogg". Jag hade en räknare men den försvann när jag bytte bakgrund igen. Kommer faktiskt inte ihåg hur man installerar en räknare och jag är inte ett dugg nyfiken på det heller. Folk får läsa bäst de vill och om de tycker det är bra så är det en bonus.

Jaja. Nu har jag fått skriva av mig lite

Peace

Over and out

2 kommentarer:

Whaeva sa...

Ja, det kan man fråga sig...om den dör ut eller inte. Jag har börjat blogga för att sko mina vänner från mitt eviga tjatande om hur jag tänker...så får dom/den som är intresserad läsa av egen vilja. Bloggen är för mig. Ingen annnan. (Men jag erkänner att det är kul att se hur många som besökt...även om jag inte alltid förstår varför.) :)

Petzoni sa...

Du har sagt/skrivit att du bloggar för din egen skull så många gånger nu att jag snart kommer börja misstänka motsatsen.