fredag, januari 02, 2009

Satans

Satans jävla mördare...

Nu kommer säkert folk hävda att det är Hamas fel att folk dör. Men när offren är barn i "precisionsattacker" så är man inget annat än en satans mördare. Inte mer, inte mindre.

Men när man enligt sin heliga skrift kan med gott samvete leva efter deviset "huvud för öga, hand för tand" så blir det såhär.

Det är extremisterna som sätter agendan i Israel och alla andra får betala priset.

Peace

Over and out

3 kommentarer:

Anonym sa...

Palestinierna får skylla sig själva.

En majoritet av alla "fredsälskande" palestinier tycker att judehatarna Hamas är bäst på att fredsmäkla med judar och har därför röstat fram dem till makten. Det är Hamas som ständigt bryter alla vapenvilor. Det är Hamas som startar det oprovocerade våldet. Det är Hamas som startar krigen. Det är Hamas som skjuter 200 raketer mot israeliska dagis, sjukhus och civilbostäder. Det är Hamas som säger att de ska använda mänskliga sköldar av palestinska barn, kvinnor och gamlingar.

Nu får de betala priset för sitt val av hatiska och rasistiska ledare. Alla barn som bombas ihjäl i Gaza ligger på alla röstberättigade palestiniers och Hamas ansvar.

Anonym sa...

Skitsnack din jävla redneck. Det finns två bovar i dramat och det är den israeliska staten och Hamas. Men som sagt var så lär du inte fatta det din jävla redneck.

Anonym sa...

Re Anonym 11:45 PM:

Vilken knivskarp analys...