torsdag, december 04, 2008

Nu är det kört...

Nu har de klubbat igenom lagen, de har givetvis mildrat den lite, men ändå så kommer skivbolagen ha polisiära befogenheter. Jag tror jag ska starta ett skivbolag och börja kräva att få ut IP-adresser så att jag också kan leka polis. Givetvis ska jag ta människor som jag inte tycker om och skicka kravbrev på att jag annars kanske läcker ut vad de laddar ner för porr. Det kommer bli en fin framtid för Hells Angels och andra snart etablerade "skivbolag" som kommer att börja med laglig utpressning! Nice fågelbajs.

Det intressanta är att Beatrice Ask sitter i en inspelningsstudio och presenterar lagen. Snacka om att sitta i knät på filmindustrin. Stackars Arn får sitta och vara alibi åt alla oetablerade artister, det är en jävligt listig vinkling då det inte går att mäta om de skulle blivit etablerade utan fildelningen men om jag får gissa så är det fler som har blivit kända tack vare internet och fildelningen.

Här tar en artist bladet ur munnen och visar vem som egentligen är skurken...


Folk går hellre på konsert och köper en t-shirt än göder tjocka gubbar på Sony. Så är det och så kommer det alltid vara.

Peace

Over and out

2 kommentarer:

E sa...

Det är en proposition, inte en färdig lag. Ett lagFÖRSLAG är vad det är.

Kaptenen sa...

Och det skulle göra någon skillnad när partipiskan viner? Det kommer gå igenom med buller och bång och visa en gång för alla att politikerna är köpta av storkapitalet.

Viva La Revolucion!

PS. Jag har aldrig fel:D DS.