måndag, december 22, 2008

Halal-TV

Varför ska public service ägna ett program åt den minoritet svenska kvinnor som bär sjal?

Det är en bra fråga tycker jag. När man har läst artikeln så blir det helt självklart varför vi måste ha ett tv-program som rör om i grytan. Det intressanta i artikeln är ju inte
Cherin Awads åsikter, vilka är helt sunda och riktiga, utan de som har uttalat sig om henne och vilka åsikter hon har fått klä skott för. Det här är kanske en ögonöppnare för vissa att när man rör om i den svenska grytan så flyter det upp en jävla massa rasistisk skit.

Om det nu är så att minoriteter
inte ska ha egna tv-program så är det väl helt självklart att inget ska spelas in i Norrland. Det är ju en jävla ödemark fullt med fjällindianer och finnjävlar, sen ska vi fan inte snacka om bihanget i söder. Där finns det dock rätt många rötvälskegojande, gåsridande påugar vars intresse är endast hembränd sprit. De ska fan inte heller synas i rutan då de inte är "riktiga" svenskar. Och Stockholmare?! De är fan inte heller en majoritet. Inga TV-program från Norrland, Stockholm eller Skåne. Vet ni vad det skulle betyda? Det här...Om ni nu föredrar valrossen från Skaraslätten framför "ickesvenska" element så vet jag vad ni har för preferenser och då kan ni dra åt helvete.

Peace

Over and out

1 kommentar:

Daniel A sa...

Det som blir fel med Halal-Tv är att det blir propaganda för en viss tolkning av en viss religion. Ingen objektivitet och ifrågasättande. Frågorna är av typen - vilka sporter är ok med islam? Och inte den mer objektiva frågeställningen - varför ska en religion förbjuda kvinnor att utöva vissa sporter?

Så ska det inte vara i en stat där kyrka och stat är åtskilda.