söndag, november 23, 2008

Svennekontrakt...

Nu är moderaterna i farten igen... Nu ska det skrivas kontrakt att man känner till svenska lagar, regler och värderingar. Om man bryter mot dessa så ska man se över bidragen.

"Ja, Youssuf... Det ser inte bra ut. Du har ingen julgran och vi har fått in rapporter om att du inte har dansat runt midsommarstången och betett dig som en groda. Sen har vi fått veta att du inte var full nog på midsommar... Stämmer detta?"

"Du igen Youssuf! Har du inte förstått att lämnande av ludd i filtret på torktumlaren är ett brott mot svenska regler? Nu måste vi tyvärr "se över" dina bidrag."

Sist jag kollade så är ett brott mot svensk lagstiftning fortfarande straffbart. Om du bryter mot lagen så får du betala böter eller sitta i finkan. Sist jag kollade så får kriminella bidrag av staten ändå... Eller har jag fel? Eller gäller det bara invandrare med kulörhandikapp?

I DN kan man läsa att Per Schlingmann aka. Dingmann säger följande;


"men Schlingmann säger att de som kommer från andra EU-länder för att arbeta kanske inte ska behöva underteckna papperet."

Jaha. Så om du är italienare som kommer till Sverige så ska man slippa skriva på ett sådant papper då EU-ländernas medborgare har "vita" värderingar? Om det är något folk som har kulturellt betingad kriminalitet (Jag tycker hela diskussionen om "kulturellt betingad kriminalitet är bara jönserier) så är det väl för fan Italienare med sin maffia, camorra och andra avarter. Moderaterna vill inte förlora röster till sitt bruna systerparti och genom att polera stövlarna, stryka den bruna skjortan och hitta på nya regler till de "andra" så hoppas man på att inte förlora väljare i nästa val. Nu hoppas jag att väljarna är nyktra nog att lägga sina röster på något annat parti.

Nu får sossarna billiga poäng lite snabbt.


Peace

Over and out

4 kommentarer:

Sd-väljare sa...

Vad menar du med "Dingmann"?

Anonym sa...

Många andra länder har liknande, bl.a Kanada som ju är väldigt positivt till invandring. Knappast ett rasistland.

Kaptenen sa...

Ding som i korkad, precis som du SD-väljare.

AP.SE: Givetvis har Kanada dåliga sidor också.

Anonym sa...

det där är ju bara så korkat oigenomtänkt och rassigt det bara kan bli. Ska de skriva listor på vad som är svenskt då? Låta Fredrik Lindström(lindberg?) sköta det och sen klappa sig på huvudet med kulturarv och surströmmingsburkar? Och alla som sticker utanför normen och ifrågasätter den lagstadgade svenskheten räknas som icke-svenskar? Skulle tro att jag själv snabbt hamnar på den listan....


//vandrarvild som inte orkar logga in.