fredag, oktober 17, 2008

Sveriges dyraste gruppboende...

Det här är något jag har svårt att förstå. Visst finns det en tradition att inavla de europeiska kungahusen med varandra så att alla till slut har sex fingrar och är blödarsjuka. Men det är inte därför vi är här. Kungen vill skjuta varg. Det låter lite som en kille på ett gruppboende som vill något han inte får. Det roligaste med artikeln är att någon måste tolka vad kungen menar.

"Det är klantigt och lite okunnigt sagt av kungen, säger Mikael Karlsson, ordförande i Naturskyddsföreningen."


Klart det är okunnigt av kungen! Han är ju inte som alla andra barn. 80 miljoner kostar denna fina tradition. Ättestupan är en annan fin tradition vi hade här innan men vi slutade med den...

Peace

Over and out

2 kommentarer:

Pia K sa...

Sveriges dyraste gruppboende, LOL, den var bra! Själv satt jag med hakan i knäet när jag hörde vad Sveriges överomhuldade kungliga representant sa - så tydligt att han har allt annat än IQ mellan öronen, man häpnar och skäms något så gruvligt...

Anonym sa...

absolut, så JÄVLA pinsamt sagt av kungen och så pinsamt att hovet inte har mer att säga om det än " vi tänker inte uttala oss mer i frågan". Det finns under 200 vargar i Sverige. Björnar anfaller människor ofta, men det sägs det fan inget om. Nejnej, vargen är den farliga.

Personligen tycker jag vi ska börja utrota människor som tycker vi ska utrota vargen. Det borde väl öka vargstammen rätt snabbt.

//vandrarvild