torsdag, maj 01, 2008

Fucking rednecks!

Här har ni en sida vi alla kan hata med full kraft.


Visst får man vara mot abort. Men när man börjar ljuga sig blå och hävda att kondom inte är ett bra skydd mot olika sexuellt överförbara sjukdomar och de enda källor de har är...

USA:s Socialdepartement; “Department of Health and Human Services” samt “Centers for Disease Control and Prevention”.

Fucking jävla rednecks!

Men kondom är väl ändå ett bra skydd mot HPV?

Svar:
Tyvärr är det inte så. Enligt gynekologen Bengt Andrae, som är ordförande i en arbetsgrupp för vaccination mot livmoderhalscancer, är kondom ett dåligt skydd: "Kondom skyddar dåligt eftersom virus sprids även vid petting" skriver han i en artikel i maj 2007.
Kondom skyddar mot sexuellt överförbara sjukdomar. Det är så jävla självklart så det finns inte. Bakterier kan inte ta sig igenom en fucking gummivägg. Sen skulle de kunna ge tips om hur man har analsex. Ni vet prutten. The pinkie in the stinkie. Men nej. Det ska inte knullas i de svenska stugorna förrän man har gift sig.


Om man - utan djuplodande nationalekonomiska
avvägningar - skulle mäta statens ekonomiska bortfall
på grund av att en miljon ofödda barn aldrig fick födas, skulle siffran alltså i dagens värde bli hypotetiska 15 600 miljarder kronor (1 000 000 x (16 000 000 - 400 000 kr)). Som en jämförelse uppgick Sveriges BNP år 2003 till ca
2 200 miljarder.

Nu till Kaptenens analys. Om vi skulle skjutit av alla religiösa fanatiker så skulle världen sparat ungefär 1345 0000 miljarder kronor.

Det tragiska i kråksången är att dessa mongos får starta friskolor och lura kidsen att tänka smutsiga tankar kan ge en cancer.

Motherfuckers

Over and out

1 kommentar:

tösen sa...

ja fy fan. som sagt. får du cancer är det ditt eget fel, du borde haft vett att hålla på dig! herregud, det finns faktiskt ett fungerande vaccin. och så var det slutdiskuterat.