onsdag, februari 20, 2008

Fucking grammatik

Nu är det dags snart att få det där jävla orange kuvertet. Kul att staten spekulerar bort våra pengar i fonder. De kunde ju lika gärna köpt trisslotter för skiten, då skulle ju staten fått pengarna ändå. I Aftonblaskan så tycker "experten" att man ska jobba hårt för att få bra pension... Nähä...

Jag fixade min fucking grammatikkurs. Det var jävligt gött. 9 poäng senare och jag hatar fortfarande grammatik.

Peace

Over and out

8 kommentarer:

SixesAndSevens sa...

haru fått nå mail?

Anonym sa...

Skön attityd. Not. Om du saknar kunskap om din framtida pension kanske du bör kolla upp den. Det tar en halvtimme att lära sig allt. Max. Eller ska du skita i din framtid och trösta dig med upprepade SMS-lån till dassiga villkor?

Kaptenen sa...

Anonym: Skit du i min attityd din jävla borgarbracka.

Anonym sa...

det är rätt gullet! utom det där med grammatik, för det är fanimej ren och skär skönhet!
/tösen

SixesAndSevens sa...

men satan då. prövar igen senare.

Herman sa...

Du ska inte läsa sådär mycket i kvällsblaskorna, din kvällstidningsslacker. Dom skriver fan i mig bara dumheter, även om just den här grejen var OK.
Oranga kuvertet är utmärkt att tända brasan med, oöppnad då såklart. Staten slarvar naturligtvis bort våra pengar långt innan vi fyll pension, bara att inse.
Tösen har rätt, grammatik är skolans viktigaste göromål. Hö hö...
Fick du ngt ut av intervjun av min son? Han är ju både mer intellektuell och verbalän dig, så det kan ju inte vart lätt att tolka!!!
Spelschemat för Komuncupen kom idag, vi örjar kl 9 och spelar final kl 13.20. Upplägget är lika muppigt som alltid, med ett gruppspel där alla INTE möter alla. Suck...

nina sa...

En annan som är så arbetslös man kan vara förlitar sig fullt ut på fonderna. Det är det enda hoppet jag har eftersom jag är en förlorare. Som tur är har jag placerat min ynka del rätt så den gått upp med många 100-procent. Synd att det rör sig om så små belopp att det inte spelar ngn roll. Kan ju fan inte ens köpa en Vespa för pengarna.

Vänsterdojjan sa...

Bara 40-talister komma tjäna på pensionen.