måndag, september 17, 2007

Lars Vilks

Lars Vilks rondellhund spelar bara de bruna i händerna. Det är tragiskt hur många som stödjer de krafter som vill så split bland folk i världen och de gör det av ren och skär dumhet. Rondellhunden gjordes bara för att ge Vilks uppmärksamhet och blåsa upp hans ego. Men i slutändan så gnuggar extremister på båda håll sina händer för att nu får de ännu en chans att polarisera debatten. Att ge sig på muslimer som redan är marginaliserade är bara korkat och okonstruktivt.

Jag undanbeder (du får inte betyder det) korkade redneckmotherfuckers (Du som har röstat på SD/M/FP/KD) att kommentera.

Peace

Over and out

7 kommentarer:

Vänsterdojjan sa...

Världen är full av idioter som vill synas och Vilks är defenitivt en av dem. Rondellhund, bara det. Varför sticka upp ett finger i röven på den nyss softade debatten om islams heliga symbolvärden? Och varför sammanfoga ett djur med Mohammed? Varför kunde inte Vilks sätta sig i en rondell i Lund och onanera offentligt, istället? Varför skada andra i sin jakt på fucking famouse? Och varför är det så jävla svårt att förstå hur enormt provokativt hans tilltag är? En rondellhund med samma provokativa tens i sverige, skulle vara Reinfeldt i en pedofilsituation. Skulle Vilks våga det?

Mattias sa...

Har man en blogg så får man allt acceptera att folk skriver.

Vilks provocerar, hädar och målar fula hundar ändå måste han få vissa dem, det är det yttrandefrihet handlar om.

Ett år med alliansen är ett år på rätt väg

Kaptenen sa...

Mattias: Du är ett retard.

Susfu sa...

Om man röstade på Alliansen men håller med dig i denna fråga då?

Att man har åsikter som går åt höger betyder inte att det är okej att skända en religion för att det är "kul", provokativt eller ekonomiskt fördelaktigt.


Folk är kretiner, de vill inte förstå och de har aldrig satt sig in i frågan. Folk är så jävla obildade att de inte vet vad de gör.

Man kan dessutom inte jämföra med en avbildning av en statsminister eftersom man ALDRIG får avbilda Profeten. Inte om man menar väl, inte om man gör det snyggt, inte alls. Att göra en satirisk bild av en politisk ledare skulle kanske visa hånet, men aldrig skändningen.

Peace?

Kaptenen sa...

Att rösta på alliansen är nästan oförlåtligt men okej då:)

Peace

Anonym sa...

http://www.svd.se/dynamiskt/brannpunkt/did_17102005.asp

lilla my sa...

Yttrandefrihet är grymt viktigt.
I en demokrati måste man kunna ifrågasätta, diskutera och kritisera även religioner och sånt som är heligt för en del.
Men det är korkat att bränna chanser till dialog på kränkningar påkommna av uppmärksamhetskåthet.