onsdag, augusti 15, 2007

Kvinnor??

Hur fungerar detta släkte egentligen? Jag har funderat länge på detta inlägg men har inte vetat hur jag ska formulera mig. Först tänkte jag knåpa ihop det i ett moln av cynisism men det gick över så det blir nog lite mer nyanserat.

Själva grejen är hur det egentligen går till när folk träffas. Jag har verkligen inte lyckats förstå mig på det där jävla svansandet som många töser verkar räkna med. Lever vi inte i ett jämlikt samhälle? Är det inte meningen att båda parter ska kunna ta initiativ? Det är nog så att jag träffar bara idiotbrudar. Vilket en väldigt stor majoritet är. Idioter.

Senaste:

Trevlig tös som jag har fikat en del med. En torsdag när vi skulle ut så ringde hon och sa att hon nog inte skulle ut då hennes kompis var trött. Jag sa att vi satt på ett ställe och hon och hennes kompis var så välkomna så. Under kvällen så råkar två kompisar i en fet beef och jag får trösta och försöka medla. Då skickar den "trevliga tösen" sms om att hon och hennes kompis sitter på ett annat ställe. Jaha, trevligt för henne och hennes kompis då, tänker jag. Veckan efter så får jag sms om att hon inte vill träffas för att jag dissade henne. Mitt svar var i korta ordalag att jag inte svansar efter någon och hon kunde ju valt att komma till det stället vi satt på. Svaret jag fick på det var att vi hade uppenbarligen olika uppfattning om situationen. No chicken shit Sherlock. Shit happens men jag funderar på följande:

Gör hon såhär för att hon är dum i huvudet? (Min uppfattning om henne är att hon är väldigt intelligent, så jag tvivlar)
Är det för hon inte vågar säga att hon tycker jag är dum/ful/tråkig?
Är alla kvinnor såhär uppmärksamhetskåta? (Kom till mig för jag tänker då fan inte komma dit du är?)

BäB

Over and out

11 kommentarer:

Peter Madison sa...

Ehum...om man nu utgår från och dessutom tycker att de flesta man möter är idioter då kanske man blir bemött som en idiot också...?

Peace.

Susfu sa...

Bekräftelse, bekräftelse, bekräftelse...

Samt för att vi är så sanslöst fega att vi inte vågar satsa utan att han nästintill garantier för att inte bli nobbade... Eller, tja, det är så jag fungerar i alla fall.

Kram

"Pooptroop" sa...

uppmärksamhetskåta är dom allt, och vi är inte sena på att ställa upp dem på våra små pidestaler..

för jävligt

Kaptenen sa...

Madison: Du har en poäng. Men det är idioters sätt;)

Susfu: Nobbad har jag blivit mångengången men vad fan. Det som inte dödar gör en bitter.

Pooptroop: Jämlikhet, broderskap! Bros before hoes.

nina sa...

Jag tror det var hennes sätt att testa hur intresserad du var av att träffa henne.

Själv skulle jag kunna ha gjort det men jag är så sjuuukt osäker på mig själv att jag hade gjort det för att jag inte ville råka komma till ngt ställe där pojken jag skulle träffa är och dessutom har träffat ngn som är mkt bättre. Sån är jag. Men jag tror inte fan att alla är som mig.

Malle sa...

Ja det ligger nog lite i att om en tjej skall våga satsa eller bli intresserad så gör hon ibland små tester för att kolla av intresset. Jag kan hålla med henne där....om grabben jag dejtade hade visat så noll intresse så hade jag heller inte fortsatt att ses. Man kanska skall mötas på mitten, man kan inte bara vägra att ge uppmärksamhet för att man tycker att kvinnor är uppmärksamhetskåta.......kvinnor är kvinnor och lite uppmärksamhet får man då ge.........annars blir man nog själv. Inte är vi kvinns lätta inte men........vi är lixom skapta så, vi väljer inte att behöva lite "se mej, hör mej, tyck om mej". :)

Laanna sa...

Tss.Killar kan vara rätt så uppmärksamhetskåta också. Gör inte skillnaderna större än vad som behövs liksom.

Är du intresserad, så ring upp och red ut situationen.
Lycka till!

Lintin sa...

Ni är ganska duktiga på att spela spel och vara svåra ni också. Eller är det bara jag som träffar brudiga killar?

Ozzy sa...

A) Hon kanske var för blyg för att komma ensam till ett ställe där du satt med dina grabb-polare.

B) Vad sägs om kommunikation? Säga precis vad man tycker och tänker? Fast hon verkar ju inte vara mästare i det, men ändå.

C) Ta nån annan brud.

Kaptenen sa...

Visst behöver vi alla uppmärksamhet men om det där ska testas så blir jag lite lätt konfunderad. Jag tänker då fan inte svansa efter någon bara för att "bevisa" något. Var finns människorna med gott självförtroende som kan existera utan att vara tvungen att bli bekräftad? Lätt trött på det där med "brudigt" eller "grabbigt". Kan vi inte leva i ett jämlikt samhälle där folk kan kommunicera det de vill och förväntar sig?

vandrarvild sa...

Äh, jag vet inte. Sa hon först att hon inte skulle ut men sen gick hon till annat ställe? Hm. Så om hon inte testade dig för att se om du skulle komma springande så är hon ändå rätt korkad. Alltså; dels om hon går ut fast hon inte tänkte och går till ett annat ställe trots att hon kunde träffat dig, dels för att OM hon nu tänkte sitta på annan plats och testa om du skulle komma springande: du behöver inte en sån brud i vilket fall som helst, hitta nån annan. Och det där var väl det krångligaste jag skrivit på ett tag, hahahah. Men du fattar. En massa spel för att se om och hur starkt intresset för någon är, det orkar man ju inte med så ditch the bitch och hitta nån annan. Intelligens har inte med klokhet att göra.