söndag, juni 03, 2007

Rosa?

Nu har det vänt. Har varit på botten och harvat en del men nu har jag fått det jobb jag så jävla länge har suktat efter. Jag har blivit formad till en stenhård jävel som inte tar skit från någon och bryr sig rätt så lite om vad folk tycker om mig. Det rör mig inte ryggen om folk tycker illa eller bra om mig. Orkar inte längre och det känns inte viktigt. Nu är det dags att mjukna lite för jag behöver inte vara så jävla hardass hela tiden. Jag är rätt tröttsam när jag är som värst. Det blir ingen rosa blogg. Den kommer att fortsätta vara svart. När världen blir en bra plats för majoriteten av mänskligheten så kommer jag att byta färg.

Jag tillbringar mycket tid på idiotbloggar och säger emot de som ska sägas emot. Jag pular lite med min nya lägenhet och fröjdas över mina två balkonger. Jag landar i vardagen där jag slipper vara orolig för nästa termin. Det löser sig. Kanske för mig med.

Peace

Over and out

5 kommentarer:

Emma sa...

Äh den kommer bli rosa. Mig kan du inte lura din gamle romantiker.

Rosa med små nallebjörnar och fjärilar på.

Laanna sa...

Oj! Vad bra med jobbet!
kram

nina sa...

Skönt att det kan lösa sig... det... går kanske framåt ibland för människor, inte för människorna nödvändigtvis men för vissa människor.

Anonym sa...

Som du säger man tillbringar alltför mkt tid på idiotbloggar, den här tex.
Bara EN sak.. vit text på svart bakgrund!
Låter AFA-likt

Har du ett jobb eller är du som så många en parasit?

Kaptenen sa...

Anonym: Om du nu är så jävla dum att du inte kan komma på ett nick till dig själv så kan väl du ta ditt jävla redneckarschle och dra åt helvete. Jag har jobb.