söndag, mars 04, 2007

Tycka

Tycka vad man vill om kravallerna i Köpenhamn men det är demokratier vi lever i. Enligt vissa så ska kidsen skjutas så att de aldrig kan starta dumheter igen. Jag försvarar inte de som söker en kick för att få slåss. Men jag är säker på att många är där för att de känner sig marginaliserade av "vuxenvärlden". Det besynnerliga är aldrig ställs frågan om varför sådant här händer? Göteborgskravallerna är ett bra exempel. 50 000 människor var där och protesterade mot att Bush hade släppts in i landet. Men det är forfarande högst 100 ligisters stenkastande som fortfarande pratas om. Vad är det som händer med media och det svenska folket? Vad är nyheter? Vem är skurken i det långa loppet?

Det är intressant att se hur folk tänker på styrelseskicket... Politikerna bestämmer... Men vem bestämmer över politikerna? Jo, det är vi. Tänk på det nästa gång. Skriv ett annat namn på din röstsedel så slipper vi idioter som Rheinfelt och Persson.

Peace

Over and out

1 kommentar:

Vänsterdojjan sa...

Vi kommer alltid att få leva med att maktmissbrukare å ena sidan, våldsbenägna idioter å andra sidan, styr vårt samhälle. Varför? För att det är sånt media skriver om och det är sånt den genopmsnittlige svensken läser och bryr sig om. Vi äter det vi matas med!