måndag, februari 12, 2007

Vulgärretorik...

Har inte orkar blogga om fackets blockad mot någon stackare i Göteborg. Men facket har rätt till att sätta oseriösa arbetsgivare i blockad och det skyddas av svensk lagstiftning. Sen finns det en jävla massa muppar som ägnar sig åt vulgärretorik och kallar det för maffiametoder. Facket är till för oss som är arbetare. Facket ska se till att vi arbetare har det så bra som möjligt. Där facken är svaga har de McJobbs som i USA. Är det dit vi vill hamna?

Läs mer här.


Peace

Over and out

2 kommentarer:

Anonym sa...

Facket- Fuck it. Vårt fack är ett stort svart hål. Syndikalisterna nästa!

Anonym sa...

Facket kan inte göra någonting idag - AG rules.

Fackrepresentanter är loosers. Näringslivet tar dom bästa hjärnorna och i förhandlingar står Homosapeins mot Neandertalare. Det är DET som gör det. Fackligt arbete lockar inte smarta hjärnor så dom har ingen framgång, dom är bara pajaser! Avspeglar således i nästa led vilka dom representerar och vad dom kan driva igenom.

Fuck Facket! Tyvärr kan jag säga! I många fall behövs mer tänk än att hänga med en ful banderoll utanför ett salladshak. Frågan måste LYFTAS men fackrepresentanterna har inte den kapaciteten som det är idag. Grattis till alla AG!!