onsdag, november 08, 2006

Livstal

Livsväg 4, den principfasta:
De personer men livstalet 4 är i allmänhet praktiska och målinriktade. Deras behov av trygghet är stort och måste vara tillgodosett för att de skall känna sig bekväma med förändringar. Som beslutsfattare är de med livstal 4 ofta mycket långsamma och måste ha alla fakta på bordet innan de kan bestämma sig.

Du som är en fyra ser nog mycket realistiskt på det mesta. Du är van vid att få anstränga dig för att nå dit du vill och räds inte hårt arbete. Om det är någon som är principfast och har stor självdisciplin så är det du. Personer omkring dig uppskattar dig som vän då du är mycket pålitlig och ärlig. Tyvärr kan du många gånger få svårt att hinna med att umgås med vännerna, du är ju en person som ständigt är i farten.

Många kan tycka att du är lite trångsynt eftersom du är så bestämd i dina åsikter, och du kan till och med uppfattas som tråkig. Det är möjligt att det är barndomen som gjort dig rädd för snabba förändringar. Att se saker ur andra människors perspektiv kan vara nyttigt för dig.

Testet hittas här och är supervetenskapligt...


Peace

Over and out

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blev Livsväg 6: Den ansvarsfulla bohemen. He he he. Är tydligen duktiga som lärare, "klapp klapp klapp"!

Babushka sa...

Livsväg 8, den målmedvetna materialisten:
Åttor är i allmänhet starka och självständiga människor. De är beredda att kämpa hårt för att nå sina mål, så väl i arbetet som i till exempel någon sport. Åttor kan till och med bete sig hänsynslöst för att nå dit de vill.

Har du livstalet 8 är du en ambitiös person som litar mycket på din egen förmåga. Du är duktig på att planera och följer också nästan alltid din plan. Att organisera är också något som du nog kan lägga till på din meritlista. Du har en girighet som få och är inte rädd för att gå din egen väg. Att hjälpa människor är något som du gärna gör eftersom du vill att andra också ska bli så självständiga som du. Det är inte omöjligt att du är duktig i sport eftersom du antagligen även på det området sätter upp höga mål.

Arbetet tar mycket av din tid vilket medför att familj och vänner kan bli lidande av detta. Du kan ibland uppfattas som ytlig då du tycker utseendet spelar stor roll. Du blir lätt frustrerad och bör nog fråga dig själv varför.

klockarbarbro sa...

haha. "den obotliga exhibitionisten". "lättare än andra att tjäna pengar". jag vet inte jag.