onsdag, oktober 18, 2006

Navelskåderi...

Det här är så jävla typiskt svensk kvällspress. Fugelsang får äntligen åka ut i rymden efter att ha tränat och trånat i tusen år. Klart vi ska ge killen sin livs chans. Han är liksom värd det. Men nu basunerar Aftonlögnen om att astronauterna lägger sina liv i hans händer... OM allt går åt helvete så ska Fugelsang spränga loss dörren till färjan. De får det att låta som att han ska aptera C4 i sju G. Det är nog så att han trycker på knappen OM det går åt helvete. Fugelsang är vattenbärare i astronautteamet men Aftonlögnen får det till att han måste lyckas med ett kritiskt uppdrag...

Det är humor...

Peace

Over and out

6 kommentarer:

Peter Madison sa...

Ehh....tycker väl inte som om Fuglesang ska aptera en dörr med C4 i 7g utan att han fått uppgiften att spränga dörren om det skiter sig. Nån ska ju ha den uppgiften och det blev svensken....vad är problemet och är du ALLTID så bitter och arg på allting?? (en undran och absolut inget illa menat....!)

Kaptenen sa...

Jag är inte bitter och arg. Det är så att svensk press är jävligt duktiga på att säga att något har svensk anknytning. Visst det är deras jobb men när de överdriver och ska ljuga om saker blir det bara patetiskt. Vi matas med bajs varje dag men jag sväljer inte.

Peter Madison sa...

Men...är det ljug att svensken har till uppgift att spränga luckan då....?

Kaptenen sa...

Hans uppgift är att trycka på en knapp. Inget annat. Att göra honom till hjälte för att det råkar vara han som trycker på knappen är humor.

Peter Madison sa...

Okej, vill ju inte verka som en idiot men nyss tyckte du att det var lögn och nu är det humor....?!

Okej, vi lämnar Fuglesang....

Anonym sa...

Christer Fuglesang, mannen som berör :)