onsdag, oktober 11, 2006

En gång...

bracka alltid bracka...

Vi hade inte råd att anlita vit städhjälp... Årets ursäkt... Jag har inte heller råd så jag ska nog satsa på slaveri. Någon som vill slava i min lägenhet? Det verkar vara okej. Sen ska man inte betala tv-licens heller.

Skadeglädjen är total...

Peace

Over and out

6 kommentarer:

Peter Madison sa...

Unnar dig att få vara lite skadeglad....!

Anonym sa...

Ja, idag har man rågarvat...

D-C sa...

En något sämre lön än normalt jämförelse med slaveri är stor skillnad, och jag har hört invandrarkvinnor som gärna hade jobbat lite billigare för att åtminstone få en liten fot in på en arbetsmarknad och ett samhälle de annars är utfrusna ifrån. Att få lite mer status än ingen status alls kan betyda mycket, så man ska inte hårddra och generalisera när det gäller förslaget om de lågavlönade städjobben.

Kaptenen sa...

David: Visst mår människor bra av att få jobba. Men så fort vi tillåter kass betalda jobb för att ge dem jobb så har vi snart McJobb här i Sverige oxå. När "marknaden" får bestämma så ska en liten del av folket jobba nästintill gratis för att de rika ska konsumera. Vi måste ta itu med rasismen som finns här istället för att ge städjobb åt invandrare.

Anonym sa...

Jobbfrågan går att se från en mängd olika håll.
Men antalet lik som kommer släpas fram av Kräkpressen (Aftonb.-Expr) kommer säkert vara många. Och deras korkade bortförklaringar gör dem bara ännu dummare!
Men som sagt, jobbfrågan vågar man knappt kommentera...

Babushka sa...

Moahahahaaa, det är lika roligt varje gång man läser de löjeväckande bortförklaringarna.

Nu är det inte så roligt att vara den som blir granskad va?! Lite lättare att sitta i opposition och bara kritisera.