torsdag, oktober 05, 2006

Alfons the evil

Nu har den onda sidan tagit makten i Sverige. Nu kommer allt gå åt helvete. Om det inte går åt helvete så döljer de det rätt bra.

Told you so...

Over and out

PS. Ingen kvinna har behandlat mig illa. Det är en kompis som har fått det lite svårt. DS.

6 kommentarer:

D-C sa...

Finns ingen heltigenom ond eller heltigenom god, vi är alla en blandning...

Kaptenen sa...

Visst är det så men man kan vara jävligt ond ändå. Sen att lille Fredrik inte är ond är väl en sak, men jävligt dum är han nog.

Anonym sa...

Sorry Kaptenen, men nu låter du bara gnällig. Moderaterna har inte tagit över, de har blivit valda av det svenska folket eftersom det svenska folket inte var nöjda med Persson & Co. Varken du eller jag röstade blått, men nu blev det blått och det får vi faktiskt acceptera. Låt dom göra bort sig, låt det gå åt helvete så röstar nog folket annorlunda nästa gång!
För övrigt håller jag med David.
(Vi är faktiskt klasskamrater! Ha ha ha!)
Kämpa gärna för rött, men gnäll inte som en dålig förlorare över ett majoritetsbeslut. Done is done. Livet går vidare. Bättre lycka nästa gång.
/Wanda - Ond och god, en ängel med dolda horn ;)

Kaptenen sa...

Tja, vem har sagt att svenska folket skulle ha rätt? Och vem tycker egentligen att majoriteten ska få bestämma allt i ett samhälle?

Anonym sa...

Okej, ta det till sandlådenivå då.

/Wanda

Kaptenen sa...

Nja, men visst har du rätt i det du säger. Men jag tycker inte om det och det var inte jag som förlorade. Jag har inte tävlat:)