söndag, september 24, 2006

Rättvisa?


Rättvisa my ass!












Over and out

3 kommentarer:

Anonym sa...

Surt som röven med folk som har jättemycket och får ÄNNU mer.

Anonym sa...

...samtidigt som "mister lag och ordning" Lars Leijonborg ger gratis resor åt brottsmisstänkta medlemmar ur sitt parti bara för att tycker synd om dem. Då ska man minnas att det är SKATTEPENGAR som betalar den jävla spionens "tröstresa"...

Jaha Lars. Lag, ordning, nepotism borde vara FP´s paroll. Eller hade ni tänkt bjuda alla som det är synd om i samhället på resor?

Anonym sa...

Skrev lite om detta redan hos Vonsan men kan inte låta bli att kommentera här också då jag är så förbannad på denna "reform". Vad det handlar om här är helt enkelt en gigantisk förmögenhetsöverföring. Välbärgat folk i t.ex. Stockholms norrkommuner kommer att få skattelättnader på 30.000-60.000 kr varje år.
Som en följd av skattefriheten (och det att man planerar att införa höjd reavinstskatt = färre objekt på marknaden) kommer fastighetspriserna att stiga ytterligare vilket gör att de som äger stora villor kommer att få ytterligare värdestegring på sina fastigheter (enligt vallöftet kommer också förmögenhetsskatten att avskaffas, så detta är "gratis" för de som redan äger mest!)
Dessutom kommer de höjda fastighetspriserna att stänga ännu fler låginkomsttagare ute från villaboendet, segregeringen ökar.
Vem betalar kalaset? Gissa. Inte lär det bli någon frivillig kommunal fastighetsavgift heller - att införa det är som att be om att bli avsatt som kommunalråd vid nästa val.