torsdag, september 07, 2006

PolitisktPopulistisktPack

För första gången någonsin har jag öppnat ett kuvert med partireklam. Jag hittade Sverige Demokraternas reklam på golvet när jag kom hem. Blev nyfiken på de jävla tomtarna egentligen vill. Givetvis är deras huvudfråga invandringen. De hävdar att de inte är invandrarfientliga men det är bara ljug. De vädjar till människors dåliga sidor precis som resten av högern. SD vill att vi ska vara rädda för invandrare och de brott de begår i Sverige. Det är otäckt att det finns så mycket folk som oreflekterat röstar på sådan skit.

Moderaterna vill ge mig 1000 spänn mer i månaden... Jag vill fan inte ha 1000 spänn mer! Jag vill ha ett jämlikt samhälle där alla mår bra! Jag mår inte bättre av 1000 spänn. Någon annan mår sämre istället. Moderaterna vill köpa min röst för tusen spänn i månaden... I´m not selling!

Motherfuckers

Over and out

2 kommentarer:

vandrarvild sa...

håller med. de flesta ser inte igenom vad SD och M egentligen säger, de ser bara själva "löftet".

Som småbarn som gång på gång tror på att deras alkispappa ska bättra sig. Naivt kanske?
Skrämmande att så många röstade på SD i skolvalet. Att de ens tilläts komma dit och prata.

Babushka sa...

Jag fick oxå deras reklam...i ett förseglat kuvert. Det åkte rätt ner i soporna men en sak undrar jag över. Fick mina grannar tvärs över samma skit? De är invandrare med ett väldigt stereotypiskt efternamn.

Samtidigt som jag hoppas att de inte diskriminerar på det sättet så hoppas jag att mina grannar slapp få den skiten i brevlådan.

Faaaan vad jag avskyr sverigedemokraterna och allt som de står för!!!