torsdag, september 21, 2006

Löser sig...

En sak till. När jag pratade med chefen igår och sa att jag inte ställer upp på att agera husneger på arbetsplatsen så fick jag veta följande; om det inte fungerar så kommer vi gå tillbaka till det gamla systemet och då behövs inte din tjänst... Så nu är jag hotad med sparken om jag inte är husneger. Mystiken tätnar. Kan den här slavtjänsten bli värre?

Det löser sig sa han som fick saltsyra i ögat!

Peace

Over and out

5 kommentarer:

Peter Madison sa...

Nu vet jag ju inte vad du arbetar med men det ska ju vara ett överjävligt viktigt jobb, kanske så jävla viktigt att hela universums existens står på spel om man tillåter sig förnedras och låter sig användas som husneger. Säg upp dig förihelvete. Det gjorde jag och jag har aldrig mått så bra som jag gjorde då!!

Tips från coachen....

Kaptenen sa...

Jag har gjort det en gång och det har gett mig en riktig golgatavandring. Tänker inte säga upp mig från den enda trygghet jag har.

Peter Madison sa...

Ok. Respekt på det. Men du är väl inte helt dum i huvudet väl, jag menar du kan väl hitta nåt annat jobb.
Såg på nyheterna ikväll att det är 1,3 miljoner människor som mår dåligt på sina arbeten, att de skulle vilja byta, sluta, göra nåt annat. Men det är kvar pga trygghet och andra anledningar.... Världen är knas.

Kaptenen sa...

Jag är inte dum i huvudet men många andra är det. Typ arbetsgivarna.

Anonym sa...

Din chef (djävulen?) verkar vara av den bisarra sorten. Skulle satsa på att lösa en ny tjänst till lämpligt skifte och sticka fingret i hans röv!