onsdag, september 20, 2006

Angående

Madison var så snäll och förklarade att jag är mer Haddock än Che och det köper jag. Men jag behöver vara Che en stund till för jag är arg och förbannad på hela världen. Jag ska vara rebellisk tills jag storknar och sen ska jag byta tillbaka.

Promise

Over and out

1 kommentar:

Peter Madison sa...

Jamen alltså, jag känner ju inte dig, alls. När jag halkade in här första gången och såg att du hade Haddock som profilbild så kändes det ju lite kul. Fråga:
Varför finns det inga Haddocktröjor att köpa??? Jag hade köpt en direkt. För mig är du en Haddock när jag läser dina inlägg, simple as that.

Och det är helt okej att vara förbannad på hela världen, det är jag också ibland men det går inte att vara det hela tiden, då går man bara back. Har ju följt dig ett tag och min bild av dig är ju att allt inte är på topp...? Om du är på en skala mellan 1-10 så upplever jag dig vara nånstans på en 3,5-4:a...vilket ju är alldeles för lågt. Du åker säkert upp när du får gå på en bra fotbollsmatch och så med det känns som om det finns nån sorts grund"bitterhet" (fel ord kanske) och det är ju aldrig kul.

Så.
Var Che ett tag du det är helt okej för mig....!!:-)

Fred på jorden.