onsdag, augusti 09, 2006

Se upp för...

Se upp för de här stollarna. Jag har skrivit om det innan och det handlar om helt andra värderingar än vad de tror sig ha. De vill ha kvinnan som en babymaskin och matlagare. Abort är en rättighet och den rättigheten ska alla ha.

Peace

Over and out

8 kommentarer:

Anonym sa...

Sjuka svin... :(

/Wanda

Anonym sa...

Intressant artikel, tack för tipset. Men är abort verkligen en rättighet och i så fall för vem? Vad är en abort för ett foster?

En framkallad abort innebär ju faktiskt att man avslutar ett liv och 35.000 aborter om året innebär 35.000 barn som inte får födas.

Att kalla dem som kämpar för de oföddas rätt att födas 'sjuka svin' gör bara människor som inte har respekt för liv och andras åsikter.

//E

Kaptenen sa...

Abort är en mänsklig rättighet och om det skulle vara det för alla människor i världen så skulle fattigdomen kunna bekämpas mycket lättare. Sen är det så att man aborterar bara foster som inte kan klara sig själv. De där människorna är fundamentalister. Alla slags fundamentalister är av ondo. Sen är inte ett foster ett liv. Det är början på ett liv men det är mina spermier med. Och dem dödar jag friskt till och från. Sen att de visar de där jävla bilderna gör dem till sjuka svin. Sen är inte deras åsikter nog för att de ska klassas som svin.

Anonym sa...

Intressant, det är sällan jag ser så mycket fel i så lite text.

Abort som fattigdomsbekämpning är ett nonsensresonemang. Fattigdom bekämpas nog mycket mer effektivt än genom abort.
Att ta liv för att bekämpa fattigdom...nja, då skulle ju faktiskt tex Stalins och Maos folkmord kunna ses som led i fattigdomsbekämpning.

"...aborterar bara foster som..." är återigen ett nonsensresonemang. Vad menar du med "inte klara sig själv"? Ett spädbarn klarar sig heller inte själv.

Huruvida foster är liv eller ej är en djup fråga och hur någon svarar på den säger mycket om den människan och dens inställnig till livet och andra människor. Den som inte kan respektera det ofödda barnets rätt, kan den respektera någons?
Var livet börjar är en av de mest grundläggande frågorna. Abort är ett för enkelt svar på den allra viktigaste frågan.

Anonym sa...

Tja, jag håller med (den numer döde) komikern Bill Hicks. "Man har rätt att göra abort tills fostret är arton år gammalt".

Skämt åsido, jovisst det är en otroligt svår fråga. För mig så låter det som att gruppen MFO mest vill få uppmärksamhet. Jag har aldrig varit nära någon som mig veterligen har gjort en abort, men jag misstänker att det finns ett reglemente runt ingreppen, inkluderat samtal med terapeufter och liknande. Jag tror att vi alla här kan enas om att abort ALDRIG ska vara ett substitut till preventivmedel. MFO idiotförklarar alla kvinnor som kanske måste genomlida ett abort-ingrepp genom att kasta sin moral i ansiktet på dom på det här sättet. "Sjuka svin" är kanske lite att ta i, men jag dömer dem gärna efter sina metoder, och det visar en stor brist på respekt för andras åsikter.

Jag vill inte riktigt lägga mig i vad som är nonsense-resonemang och inte i den här debatten, jag vet inte heller i vilket stadium ett liv kan anses starta. Vad jag står för är dock att oönskade barn inte bör födas till en värld som saknar förmågan att ta hand om dem. Med det så inkluderar jag att jag inte vill se mitt (icke-existerande)-födda-men-bortadobterade-barn stå med MFO-liknande budskap eller värre på gator och torg i framtiden.

Anonym sa...

E - Jag har full respekt för liv och andras åsikter. Har du?
Fråga: Vad har MFO för respekt för de kvinnor som troligtvis har tagit sitt livs svåraste beslut och genomfört en abort?
Ska kvinnor bli tvingade att bära och föda våldtäktsmäns barn? Ska en flicka behöva föda sin fars eller brors barn?
Ska 13, 14, 15-åringar behöva avbryta sin egen barndom och bli mödrar för att de råkade bli av med oskulden på fyllan? Kondomen kanske sprack. P-pillret verkade inte. Jag lovar dig, att den 13, 14 eller 15-åriga killen som gjorde flickan på smällen i 9 fall av 10 INTE tar SITT ansvar.
Kan du över huvud taget sätta dig in i en ung, outbildad ensamstående mammas situation?
Jag anser att pojkarna och flickorna, männen och kvinnorna har samma jävla skyldighet att se till att en oönskad graviditet inte uppstår. MEN preventivmedel är INTE 100% säkra. Så är det bara.
Flickor och kvinnor som genomgår aborter, gör det verkligen inte för nöjes skull. Var och en av dem har sin anledning.
MFO är "sjuka svin" för att de smäller upp dessa tragiska bilder rätt upp i ansiktet på alla de kvinnor som tvingas göra ett val.
Männen behöver inte göra detta val. De kan sprida sin vildhavre med gott samvete. De kan sprida sina döda foster, tvätta av händerna och fortsätta dagen med ett leende.


/Wanda

Kaptenen sa...

Wanda du är min idol. Att jämföra abort med Maos och Stalins utrensningar är bara korkat. Tur att vi lever i ett land där aborträtten är stark. Vi slipper alla jävla kristna fundamentalister som sätter sina livsregler som norm.

Babushka sa...

Men herre jävla gud...
Vika kompletta idioter!!!

"E" här ovan verkar minst lika förvirrad, jag skäms över att dela initial med henne/honom.