måndag, augusti 14, 2006

Nära bögen upplevelse

Som jag skrev tidigare så var jag på badhuset. Som äkta finne så kan jag inte tacka nej till lite bastubad efter ett träningspass (inte annars heller). När jag satte mig i bastun så märkte jag att utanför satt det en gammal gubbe. Dörrarna i bastun är av glas och utanför finns en relaxavdelning där man kan sitta och relaxa... Där satt han och stirrade på mig iförd en alldeles för liten handduk. Han satt och tokstirrade verkligen. Jag stirrade tillbaka och då vände han bort blicken. Efter en stund så började han att lattja lite förstrött med sitt kön. Sen lät han handduken glida undan och där satt han och stirrade på mig. Jävla creep. Jag kände mig smutsig och utstirrad. Jag slank därifrån rätt så fort. Det borde vara förbjudet med äckliga gubbpervon i badhus.


MEN...


Om det nu är så att gubben var "i-garderoben-bög" och varit det i 70 år så måste det vara som om man skulle svälta mig i en månad och sen slänga in mig i en all-you-can-eat sushibar. För gubben var det verkligen ett riktigt jävla smoergoesboerd av unga och vältränade killar (okej kaptenen är inte det men ändå). Jag unnar honom det. Sen ville han säkert ha sex med mig och det är väl positivt att någon vill...

Peace

Over and out

4 kommentarer:

Ediets sa...

*asg* Tack för dagens skratt! :D

Anonym sa...

*asg*
Ja, ibland kan det ju vara skönt att veta att man är *harkel* åtråvärd...

Om du någonsin undrar varför kvinnor känner sig utsatta av män, har du svaret i din egen blog. Den blicken gubben gav dig i bastun får vi i princip varje dag av nå´t slemmo på bussen, i spårvagnen, i bankomatkön etc. Sådärkul.

/Wanda

vandrarvild sa...

nu har jag ju redam sagt via msn allt jag ville skriva om det här inlägget men ändå. Så jäkla kuk, jag menar kul *hähä*

emma sa...

*S* jag garvade högt redan när jag läst rubriken.

Fint att du kan se det ur flera perspektiv dock.