fredag, juli 14, 2006

Jävla ligister

Vissa människor borde tvångsmatas med spyor och sedan sättas i arbete på ålderdomshem för svältlön så de skulle fatta hur mycket pengar 17000 kronor är. Jävla brackor. Stryk ska dom fan ha.

Over and out

13 kommentarer:

Anonym sa...

Pappa betalar ungar... de värsta som finns.

Unknown sa...

Om de rika spenderar pengar på skit blir de fattigare. Är inte det en kommunists våta dröm?

Kaptenen sa...

Gör dig inte dummare än du ser ut.

Unknown sa...

Jag kan inte för allt i världen se något problem med att de rika tjänar pengar. Om du tycker att de har för mycket pengar borde du ju angripa i den änden istället.

Unknown sa...

Tjänar=spenderar, ska det vara.

Kaptenen sa...

Det handlar inte om pengar. Det handlar om rättvisa och samvete. Om de där killarna skulle tyckt att det var tufft att skänka 17000 till fattiga i tredje världen så skulle det vara bra. Det handlar om respekten för arbete. De där jävla köttona har inte gjort ett ärligt dagsverke någonsin och kommer antagligen aldrig göra det heller.

Unknown sa...

Rika skänker förhållandevis ofta pengar till tredje världen också. Framförallt i samhällen där man inte förväntar sig att staten fixar sånt, till exempel USA. Se bara på Bill Gates.

Pengarna för champagnen kommer till 20% gå till staten, en hel del lär gå till hederliga arbetare på vägen och slutligen hamnar säkert en del hos nån annan rik knös i Frankrike. Kanske en filantrop, vem vet?

Men det är ju hur du än resonerar mycket bättre att de spenderar pengarna än att de bara sitter på dem. Som sagt: momsen som går till staten borde väl du gilla, oh hederliga kapten-arbetare!

Kaptenen sa...

Jag gillar skatt men jag gillar inte brackor som bränner 17000 på champagne. Det är illa ställt när folk inte ger dem på käften när de sprutar ner ett ställe med 17000 kronors champagne. Ett bra uttryck för slit och släng samhället.

Jag är inte arbetare. Mitt arbete kostar bara samhället pengar. Få mätbara resultat.

Unknown sa...

Jag ser fortfarande inte problemet i att de rika spenderar pengar. Det är inte konstigare än att du gör det. Om du tycker problemet är att de är rika borde du väl snarast jämra dig över att inte alla är kommunister också.

Åter verkar det vara en människosynsfråga. Du gillar inte de rika och vill inte att de ska dricka champagne.

Kaptenen sa...

Om du nu tycker det är okej att de sprutar ut champagne för 17000kr så kan du få tycka det. Visst tycker jag inte om att människor tillåts vara snuskigt rika men jag hatar att se dem bete sig på det viset. Jag tycker det finns något perverst sjukt över hela grejen.

Unknown sa...

Jag som liberal tycker att de får göra som de vill så länge de inte skadar andra. Om jag hade 17 000 kr skulle jag garanterat inte använda pengarna så, men jag ser ingen poäng i att moralisera över deras agerande.

Kaptenen sa...

Därför är du en läskig liberal.

Unknown sa...

Därför är du en läskig socialist.