fredag, mars 31, 2006

Abort

Nu har Skugge gjort det igen. I "sann" feministisk anda så vill hon begränsa aborträtten. De enda som vill begränsa den är nymoralister och kristna fundamentalister. Aborträtten är bra för vår välfärd. Ibland har man inte den ekonomiska möjligheten att ge ett barn en bra uppväxt och så kommer det att vara. Varför är det alltid karlar och ibland en rik och vit kvinna som tycker att abort är mord? Varför aldrig människor från andra samhällsklasser? Abortmotståndare är folk som vill ha det som det var förr. Kvinnan ska inte ha kontroll över sin egen kropp. När hon inte har det så tvingas hon stanna i köket och ta hand om sina barn.

Abort är inte mord. Mord måste det vara när varelsen är medveten om att den lever. Om abort är mord så är Onans självhjälp oxå mord.

Peace

Over and out

4 kommentarer:

Anonym sa...

och oralsex kannibalism

Johanna sa...

Bra skrivet! Jag blev asirriterad när jag läste skiten (som Skugge skrivit alltså) och sen bara deppig när hon skrev att det största misstag hon någonsin gjort är att kalla sig för feminist, och att hon inte vill att hennes döttrar ska göra samma misstag. Man bah eh okej, feminister är dåliga, aborträtten är dålig, vi ska ha ordning och reda i skolan till vilket pris som helst och den största lyckan på jorden är att hänga tvätt i trädgården. Vad tror du blir nästa steg? Ett blogginlägg som hyllar typ.. slaveriet?

Anonym sa...

Jag trodde vi kommit överrens om att inte läsa skiten mer...?

Babushka sa...

Bra!