onsdag, januari 04, 2006

Olika kategorier

Det finns flera kategorier av singelmänniskor i bloggvärlden. Det som är gemensamt med dem är att de vill eller letar efter någon att dela sitt liv med. Sen finns det en kategori som tror sig klara sig själv, men de är inte intressanta för oss vanliga dödliga. Vem vill lära känna en känslolös stålperson?

Losern

Finns många bloggar där ute som skrivs av losers. Losern känner man igen på att de ofta skriver om sin totala uselhet gentemot det motsatta könet. De har inget självförtroende alls eller väldigt lite av varan. Ibland fiskar de efter glada tillrop från resten av bloggvärlden och lite medömkan. De är ofta väldigt känsliga tjejer/killar som är jävligt snälla och trevliga men har bara inte självförtroendet att närma sig det motsatta könet.

Sökaren

Sökaren känner man igen på att de ofta berättar om misslyckade bravader i datingträsket. Men det som är ett igenkänningstecken är att de aldrig hittar mr/ms right ute i datingsvängen. Det som är problemet med sökaren är att han/hon oftast bara söker. De försöker inte hitta mr/ms right. De vill bara leta. Hur bra än personen de springer på där ute är, något fel hittar de och får fortsätta leta. Jakten skapar spänningen. Jag är inte omöjlig! Jag är bara kräsen!

Cynikern/pessimisten

De här skulle inte se lyckan om den så skulle ta form av en pansarbåt och träffa dem i huvudet. En cyniker kan bara se olyckan när den drabbar dem. Varje motgång blir bara ännu en bekräftelse att livet går åt och är ett helvete. De vet att ett förhållande kommer ta slut förr eller senare så de ser till att ha kontrollen genom att göra slut före. Det skulle ändå aldrig funkat...

Småplockaren

De som inte är ihop med någon. De har flera kandidater på gång. Helst samtidigt. När de bloggar om dem så behöver de ha olika serier på dem ex. p1, p2 und zu weiter. De plockar mellan dem och brukar i regel dumpa hela serien innan de börjar på en ny. De får ofta problem med att p2 och p5 bor i samma trappuppgång. De brukar tycka sådant är jobbigt. Jag har ju inte lovat någonting...

Det kommer säkert fler när jag är på det humöret...
Vilken kategori jag tillhör... Det ska ni ta och skita i:)


3 kommentarer:

Kaptenen sa...

Dina åsikter är ju verkligen subjektiva. Synd om dig förresten. Not.

eff sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
eff sa...

Soooooooooy un perdedor...