söndag, september 28, 2008



Nuff said

Over and out

ex

Drömde om ett ex inatt. Har inte träffat människan på tre år. Vissa människor lämnar ett avtryck någonstans. Thats life.

Jag blir bara intresserad av brudar som är riktigt fucked up. Är de inte fucked up så blir jag inte intresserad. Nu har jag lärt mig att känna igen första kategorin vilket leder till att jag inte blir alls intresserad...

Jag kommer vara singel resten av livet.

Peace

Over and out

onsdag, september 24, 2008

Landsmän...

Nu slår en av mina landsmän till igen och skjuter av tio kompisar innan han själv tar sitt liv. Det är väldigt tragiskt när sådant händer och givetvis undrar alla varför det har blivit såhär. Givetvis är det ett gäng som skyller på filmer, dataspel och hårdrock. Hårdrock har aldrig dödat någon lika lite som fotboll har gjort det. Men ingen skulle någonsin skylla på att någon spelade puttefotboll när han/hon var liten. Men hårdrock. Detta djefvulens påfund. Eller dataspel, oj oj oj!

Men om vi nu ska se på skillnader mellan Sverige och Finland för att hitta det som kan vara grejen som leder till att snart tjugo pers har fått sätta livet till i skolskjutningar. Finländska skolan är i världsklass när det gäller kunskap (Nu även i världsklass när det gäller skolskjutningar. Kaptenens anm.) och det har de lyckats med i form av betyg från första klass i alla ämnen och givetvis även ordning. Skolan är även väldigt auktoritär och det är givet att människor som är lite udda har väldigt svårt att anpassa sig och även bli väldigt varse då de ofta får låga ordningsbetyg. Finland har liberala vapenlagar. Kidsen kan inte köpa sprit eller rösta men puffror kan de äga och skjuta med i mitt kära fädernesland. Helt vansinnigt, med tanke på att kids i denna åldern boffar hårspray och annat för att få sig ett rus (Helt enkelt är man jävligt ung och korkad i den åldern.). Det sista är att Finland är inte alls lika sekulariserat som Sverige. Nu har jag ju inget fog för det sista här men är en pikant detalj för att kunna jämföra med nötterna i USA som diskuterar om Adam var the O.G. (Original Grottman) of Eden.

Nu vill ju major Björklund införa en kunskapsskola där eleverna vet hut och får till sig OrdningTM och RedaTM. Skapa en armé av lärare som inte klarar av att vara en auktoritet utan ska få regler så att de kan vara auktoritära. "Flumskolan" där elevernas välmående är en viktig del av kunskapsinhämtningen är ju förlegad. Människor som får stöd blir lata och uppnår inte sin fulla potential. Det är genomgående i all borgerlig politik. Men hey, Matti Saari hittade sin fulla potential...

PS. Aftonlögnen slår nya rekord i dumhet när de skickar en reporter som hänger utanför Mattis hus. Hans föräldrar mår säkert superduperbra när mongos från Aftonlögnen hänger utanför. I USA så skulle man fått skjuta nötterna... DS.

Peace

Over and out

tisdag, september 23, 2008

shitty

Saker som händer. Innebandyn har börjat. Jag är tjock och har ont i hälsenorna. Men det ska väl släppa.

Jag har beställt böcker från adlibris tre gånger. Två gånger har jag fått böcker med kass bindning som har fallit ihop när jag öppnat dem. Är det slump eller är adlibris ett pissigt företag?

Mitt tidigaste ex har fått bebbe. Det måste erkännas att det sved till lite. Blev lite bitter faktiskt men hon har förtjänat det när hon ändå höll på att stryka med under förlossningen. Nu har hon nog sotat för sina synder. Hoppas hon får vara lycklig.

Det var något mer jag skulle skriva...

Shit is good.

Over and out

lördag, september 20, 2008

Kyrkan

Hur fan kan man vara höger och kristen?!

Det måste vara deras "inga-armar-ingen-kaka-mentalitet".

Är du bög får du skylla dig själv. Är du handikappad får du skylla dig själv. Är du arbetslös så får du skylla dig själv.

Gud straffar de sina eller nåt...

Peace

Over and out

Do not...

Don't shit where you eat...

Don't put salt in your eye...



Peace

Over and out

torsdag, september 18, 2008

Mongot

Och mongots pajk.

Det här fjäsket för det iliterata apkraniet C-P (Carl Philip) är pinsamt. Killen rattar sin jävla Porsche som jag rattar den stora vita bussen på lördakvällar.. Precis åt helvete. Killen har väl inte stannat på banan en enda gång hittills. Mina skattepengar går åt mongots trashande av sportbilar.

Avskaffa monarkin direkt!

Peace

Over and out

Hahahahaha

En olyckbroder som försöker hjälpa.

Ett tips: Alla tjejer på den här sajten är mer eller mindre sinnesrubbade. Jag har i alla fall gett upp med att ragga på dem. De verkar endast vara ute efter uppmärksamhet. Förmodligen vet du redan det här, men jag tänkte att jag kunde bespara dig lite möda...

Som vi inte visste det.

Peace

Over and out

onsdag, september 17, 2008

Girly man

Dessa indier...



Michael Jackson släng dig i väggen.

Beat it!

Over and out

tisdag, september 16, 2008

Sicken lirare...

Den här liraren spelar ju vänstern rakt i famnen med följande dravel. Det är imponerande hur rikedom och ärvda pengar kan göra folk helt dumma i huvudet.

De skriker om förmynderi och om slaveri. Jävla muppar.

Peace

Over and out

torsdag, september 11, 2008

Von Kräkstein

Nu har Von Holstein lämnat kulturrådet och alla kan vara lite gladare igen. Han verkade vara lite bitter när han lämnade.

Givetvis är citatet helt ryckt ur sitt sammanhang...

"Bara rödvinskommunister går på teater."
Johan Staël von Holstein

"- Johan Staël von Holstein har gjort mer för oppositionen än någon annan i Kulturrådets styrelse. Efter hans rabiata gläfsande i media i ett ämne han inte har en susing om, lovar folk i branschen varandra dyrt och heligt att aldrig mer rösta bort sossarna för att få dessa att "skärpa sig". Sossar, kom tillbaka! Allt är förlåtet!"
Marianne Lindberg De Geer.

Marianne! Du är min nya hjälte!

Peace

Over and out

Golf...

Ett spel som förtjänar att föraktas...



Fåååår

Over and out

Untergang

Nu har ju mupparna börjat härja med att försöka skapa mörk materia (the sith lords...). Det roliga är att de är HELT säkra på att det inte kan gå åt helvete. De är nog lika säkra på sin sak som USA om Iraks massförstörelsevapen.

Gissa vem som kommer skratta hysteriskt när jorden går under...

Vi slipper jobba då!

Peace

Over and out

onsdag, september 10, 2008

Major Björklund

Här ser vi Major Björklund i den nya skoluniformen. Den går i chickt grönt och har en grön keps käckt på svaj. Då Major Björklund så gärna ville vara försvarsminister och förlorade i svarte petter när ministerposterna delades ut (Efter att den som såg ut mest som Alfons Åberg blev statsminister) så fick han istället införa OrdningTM och RedaTM i skolan. Vi som jobbar i skolan vet att raka led och vattenkammad snedbena håller kunskapsnivån på acceptabel nivå. Självständigt tänkade (vänsterns påfund, går även under benämningen FlumskolaTM) är verkligen ett hot mot demokratin. Krig är fred som vi säger i Folkpartistland.

War

Over and out

Metallica scmetallica

Metallica har släppt ett nytt album.

Jag tror att den är bara skit. Men det är ju inte så osannolikt.

Här kommer lite BRA Metallica.









Peace

Over and out

tisdag, september 09, 2008

Träna träna träna träna

Fy fan. Började med att lyfta skrot i morse klockan sju, sen till jobbet. Efter jobbet en snabbfika och iväg på korpmatch. Vi förlorade. En och en halv timme senare så var det innebandy i sex kvart.

Det är mycket träning. Imorgon kommer jag vara död.

Peace

Over and out

lördag, september 06, 2008

Greven

Nu har vi haft vår drygt 100 års fest. Det var kul. Jag har två goda vänner jag alltid kan stödja mig på. Shit is good.

Det här sjöng vi med till.



Peace

Over and out

torsdag, september 04, 2008

soaking corks

Favorit i repris



peace

over and out

Jan-Arn Hamilton

Såg (Bj)Arn igår. Den var väl okej. Rätt så seg i det stora hela med dramaaaaatenskådisar, en klockren Hamishkopia och svulstiga wannabe-William-Wallace-tal på svenska.

Den får två ankare av fem möjliga.

Peace

Over and out

tisdag, september 02, 2008

Bitterfitta?

Om tjejer får vara bitterfittor så ska jag vara


Click to create your bling glitter!

Peace

Over and out