onsdag, februari 28, 2007

bajsbajs

Dagens låt



I bled for days!

Over and out

Wii och annat

Nu har mitt wii kommit äntligen och jag fick vifta mig trött igårkväll efter att ha sett Farväl Falkenberg. Det var en konstig film. Jag vet fortfarande inte om jag tyckte om den eller inte. Men snart ska det spelas lite wii sports men först ska det ätas.

En kollega och god vän slutade idag. Det kommer vara annorlunda att gå till jobbet när hennes plats är tom och man inte har någon att dryfta goda tankar med runt fikabordet. Jobbet kommer inte vara lika roligt som det var innan. Men jag trivs. Jag gör skillnad. Jag hoppas på fast.

Peace

Over and out

måndag, februari 26, 2007

Fjuckby...

Humorvärdet är totalt...

Namnet på talespersonen är... Vad är det?

Hahahahaha

Over and out

Festival!

The pakistani knows how to party!

Peace

Over and out

ps. 700 arresterade... Herrejävlar sicken fest. ds.

Tävling?

Att tävla i vem som är givmildast är väl som att tävla i att vem som ger sitt barn minst stryk. Uppåt väggarna fucked up.

Peace

Over and out

söndag, februari 25, 2007

Vituttaa



Vittu

Over and out

Presentationer...

Väldigt många tjejer har på sin presentation oavsett forum fraser i stil med: Jag är en halvtokig/halvgalen/småtokig tjej. Vad är grejen?

Hej jag är ett fullblodsmongo!

Over and out

Som en smäck...

"En kropp utan själ kan inte ha kompisar. Den kan endast omge sig med annat kött i vars sällskap den hör ekot av sina egna innehållslösa fraser."

"Det är en grundläggande sanning, ett av vilkoren for mänskligt liv. Att leva i ett eko är bekvämt och konflitfritt men leder ingenstans."

Där fick jag så jag teg. Jag gör rätt fastän det inte alltid är lätt.

Keep on fighting...

Over and out

lördag, februari 24, 2007

Stryk!


Letade efter mitt gamla megadrive i garderoberna och givetvis hittade jag det inte... Men det intressanta var att min STRYKbräda bestämde sig för att hoppa på mig bakifrån och träffade mig rakt över örat så det bara sjöng om det. Jag ställde upp brädhelvetet och fortsatte att gräva efter megadriven och PANG så fick jag brädhelvetet i bakhuvudet igen. Nu har jag en fet bula och huvudvärk. Never turn you back on a Whopboard... the woe of all mankind...

Peace

Over and out

Pyramidspel...

Är inte själva grejen med pyramidspel att man blir lurad? Hur dum får man vara innan man sätts bakom galler?

Peace

Over and out

fredag, februari 23, 2007

Apocalypto

Har precis kommit från bion där jag såg Apocalypto. Filmen handlar om en stackars indian vars stam tas till fånga av Azteker. Sen när han ska offras så händer det lite saker och han springer hem igen för att rädda sin fru. Filmen är blodig och har en jävla massa onödiga scener där man i detalj får se hur en människokropp fungerar. En helt okej film men våldet är bara äckligt och fyller ingen större funktion. Jag undrar dock hur Mel har tänkt och funderat kring allt blod... Skulle velat vara med när de brainstormade...

-Sen avrättas alla en och en och för varje offer så får vi se det blodiga hjärtat i närbild!
- Men Mel, tror du inte folk tröttnar på alla studsande huvuden och börjar tänka på boccia eller något annat?
- Det är sant... Men vi kan slänga ner några kroppar istället! Ja! Lysande! Det ska vara medryckande!
- Du menar äckligt?
- jaja, petitesser. Vad mer för äckligt kan vi slänga in i filmen... JAAA, en födsel! En födsel under vatten och sen kan de äta moderkakan rå för extra äcklig effekt!
- Du Mel... Det är nog lite för "over the top"... Publiken uppskattar inte moderkaksätande och du fick in ätandet av tapirtestiklarna så du borde vara nöjd...
- Men jag gjorde det när mitt barn föddes!

Ungefär så?

Over and out

Superskurk

Your results:
You are Magneto


































Magneto
55%
Apocalypse
52%
Venom
45%
Mr. Freeze
40%
Dark Phoenix
40%
The Joker
39%
Poison Ivy
39%
Dr. Doom
37%
Juggernaut
32%
Lex Luthor
31%
Mystique
28%
Kingpin
28%
Riddler
18%
Catwoman
17%
Green Goblin
12%
Two-Face
8%
You fear the persecution of those that are different or underprivileged so much that you are willing to fight and hurt others for your cause.


Click here to take the Supervillain Personality Quiz



Nu vet ni vem som är i farten när alla era knappnålar försvinner...

Kapten Magnet!

Over and out

onsdag, februari 21, 2007

Break a leg

Ska man inte säga. Det kan bli så. Har hänt en gång när en kollega sa det till eleverna och en kvart senare så bröt en tjej sitt ben. Dagen då sommarlovet började. Det är otur och kass.

Peace

Over and out

tisdag, februari 20, 2007

Intressant...

En intressant dag med föreläsningar lite träning och nu heroes.

May the force be with you

Over and out

måndag, februari 19, 2007

Nära

Farbror polisen laserpekade mig när jag var på till innebandyn. Men jag lyckades att bromsa in i rättan tid. Annars skulle nog jag fått böta några papp som jag verkligen inte har råd med. Det verkar som om jag är värvad till ett innebandylag till nästa säsong. Det känns gött. Då kanske jag kan träna regelbundet på min kondition. Jag måste ju ha tvättbräda till beach 07... eller inte...

Peace

Over and out

Rakt på läppen...


Svårt att se vad som står men...

"Var inte så jävla cynisk...

Jag är inte cynisk, jag är synsk! Jag vet att allt är skit och kommer gå åt helvete!"

Klockrent...

Over and out

söndag, februari 18, 2007

Konsumera mera

American consumerism is about buying things we don't need, with money we don't have, to impress friends we don't have time for.
Leo Horrigan

Det är väl ungefär som här då. Köpa saker för pengar du inte har skänker lycka som imponerar på grannen?

Peace

Over and out

Ansvar?

Här tycker jag att Pierre har en poäng. Det finns en massa människor i Afrika som lever under hot från gerillor och andra fraktioner som vill skaffa sig makt. Men vi i västvärlden skiter i Afrika så länge vi får deras resurser. Ju fler svenskar/finnar/norrmän som finns där nere desto större medial bevakning.

Solidaritet och ansvar.

Over and out

Pans labyrint


En sevärd film. En saga för vuxna då den är lite småotäck.

Se den.

Over and out

Galen?

Jag måste säga att fotografen lyckades verkligen att fånga säkerhetsvakten vid rätt tidpunkt... Han ser helt totalrubbad ut. Sajko-stare... Undrar vad han tänker. "Haha, nu kan jag snart slå en kille som inte ser någonting..."

Det måste vara kul att vara ordningsvakt...

Peace

Over and out

Borde...

Sova...

Kan inte...

Over and out

fredag, februari 16, 2007

Lyckat...

Idag skulle jag städa, plocka upp tvätten från tvättstugan, åka till systemet och gå på fest... Jag lyckades åka till systemet...

Fuck

Over and out

Hedra din mor



peace

Over and out

torsdag, februari 15, 2007

onsdag, februari 14, 2007

Dagens video

Med Glenn...



Peace

Over and out

Told you so...


Min brevbärare is the shit. Jag har sagt det innan och säger det igen. Bättre brevbärare kan man inte ha. Det här fick jag idag.

Peace, love and understanding

Over and out

Sakta...


Loss of freedom seldom happens overnight. Oppression doesn't stand on the doorstep with toothbrush mustache and swastika armband - it creeps up insidiously ... step by step, and all of a sudden the unfortunate citizen realizes that it is gone.
Baron Lane, Lord Chief Justice of England


Tänk på det

Over and out

Tomte

Undrar hur länge den här tomten får behålla sitt jobb? Han verkar friskt dum i huvudet.

Årets bajsdag är här förresten...

Peace

Over and out

tisdag, februari 13, 2007

The biggest nuts...

Fan är världen på väg? Nu ska delfiner och sjölejon skydda mot "terroristdykare" och andra hot mot den Amerikanska flottan... Senaste "hotet" mot den flottan var den Japanska flottan och det var rätt länge sen. Jag vill sen den jävla Al-Qaida muppen som lyckas simma från Afghanistan till USA med en mina i tänderna... Utvecklingsstörningen i världen blir bara värre och värre... Snart kommer vi ha Antiterroristbävrar som bygger skydd mot tsunamis/bomber/terrordykare. Vi måste skydda Sverige mot fågelvirus/"terrorister"/"farligheter". Jag vill se ett sparvförsvar nu!

Peace

Over and out

måndag, februari 12, 2007

Vulgärretorik...

Har inte orkar blogga om fackets blockad mot någon stackare i Göteborg. Men facket har rätt till att sätta oseriösa arbetsgivare i blockad och det skyddas av svensk lagstiftning. Sen finns det en jävla massa muppar som ägnar sig åt vulgärretorik och kallar det för maffiametoder. Facket är till för oss som är arbetare. Facket ska se till att vi arbetare har det så bra som möjligt. Där facken är svaga har de McJobbs som i USA. Är det dit vi vill hamna?

Läs mer här.


Peace

Over and out

Fy fan...

Jag har haft bloggen i snart två år... Det är en hysteriskt lång tid. Alla som började blogga samtidigt som mig bland de jag känner på riktigt har slutat. Kaptenen överger inte sin sjunkande skuta. Många har slutat läsa och det är antagligen för att jag inte har något vettigt att säga längre. Men jag kanske kommer tillbaka starkt närmare sommaren då vädret är fint och ölen är kall.

Peace

Over and out

Kontroversiell...

Saxat från En liten tant.

Dom Helder Camara 1909 - 1999, den brasilianske biskopen var känd som en förkämpe för de fattiga. Han blev förstås en högst kontroversiell person utifrån sina sociala och politiska ställningstaganden.

"When I give food to the poor, they call me a saint. When I ask why the poor have no food, they call me a communist."

Visst fan är det kontroversiellt att fråga varför de fattiga inte har någon mat. Inte undra på att folk tar till vapen ibland för att rätta till orättvisor...

Peace

Over and out

söndag, februari 11, 2007

Tahdon sulle olla hyvin hellä...

Finsk romantik lagom till årets bajsdag.



Peace

Over and out

Sportlov

Sportlovet har börjat rätt så fint med öldrickande i fredags med mina reservarbetskamrater. Brände en massa pengar men det känns okej för Kaptenens ekonomiska situation är ju faktiskt bättre än på mycket länge. Planen är att göra den kass igen genom att dra till Göttlaborg och köpa kläder. Sen måste jag dock spara en slant till Wii:t när det behagar dyka upp... Igår så styrdes kosan mot skogen där det var 30-års kalas. Det var ett trevligt kalas och vi lämnade tillställningen vid elvatiden. En rolig episod var när kompisen (Han som har blivit pappa och givit sin son en bunt småborgerliga namn...)

"Titta... Hela gården är full av kombis... Fy fan vad vi är gamla."

Den enda bilen som inte var en kombi var minstingen som hade lånat bil av sin mor.

Idag ska nog Kaptenen försöka få upp värmen i lägenheten genom att diska... Eller inte...

Peace

Over and out

torsdag, februari 08, 2007

Konsumentens makt...

Vi blir itutade att vi kan göra skillnad genom att spendera våra pengar på rätt ställen. Konsumentens makt är starkt överdriven och idealiserad. Vi gör fan ingen skillnad som räknas. Vi får bara veta de bra sakerna för de stora nyhetskanalerna basunerar ut samma jävla dynga som alla sväljer med hull och hår. Nyhetsbolagen tjänar inget på att smutskasta sina kollegor i hyperfinansvärlden, de sitter i samma båt och vet om det.

Villfarelser...

Over and out

Anna är död...

Nu verkar livet ha runnit ur kvinnan som gjorde H&M:s julskyltning till något som väckte anstöt och orsakade krockar. Jag tror dock att Aftonlögnen inte har alla hästar i stallet eller så har domstolen inte alla hästar i stallet då Anna var tvungen att lämna DNA-prov för att bevisa att dottern var hennes?! Är det inte farsan som ska lämna prov?

Konstigt

Over and out

Lov...

Snart är det iallafall lov. Fy fan vad skönt. En morgon till måste jag kämpa mig ur sängen och släpa min trötta röv till jobbet. Lord! Give me the strength I need...

Over and out

onsdag, februari 07, 2007

Två matcher...

Nu sitter jag här och orkar inte gå och duscha då jag har lirat två korpmatcher i innebandy. Första håll vi på att torska men när Kaptenen strutade två så blev det iallafall lika. Nästa match började sämre än sämst. De satte nästan allt i början och stackars Kaptenen fick vittja nätet gång på gång. Men i sista perioden så kom vi igång och vann med 8 - 5. Gött mos.

Peace

Over and out

Årets bajsdag...

Årets bajsdag närmar sig med stormsteg.

Fuck

Over and out

tisdag, februari 06, 2007

Miss?

Det skulle bli pizza i liten skithåla.

Det blev dyr restaurang i lite större skithåla.

Hur fan händet det?

Peace

Over and out

måndag, februari 05, 2007

Plugga...

Jag som skulle läsa massa kompendium idag... Det sket sig friskt. Nu ska jag iväg och spela innebandy istället. Jag har ju sovmorgon imorgon. Det är alltid gött.

Peace

Over and out

söndag, februari 04, 2007

Nya ord...

- Han verkar vara lite framfusig mot kvinnor?

- Jo, han är även lite bakfusig...

Peace

Over and out

If you cuddle...



Nu vet ni det barn!

Peace

Over and out

torsdag, februari 01, 2007

Lärarlåt...

The kids aren't allright...




Peace

Over and out

Spindlar...


Min lägenhet är ett tillhåll för massa spindlar. Det är rätt så ofta jag ser dem ränna runt här... Men det är säkert Röven som har spridit rykten om att Kaptenen är en spindelmänniska...

Peace

Over and out

Inget nytt...

Har köpt ny halsduk idag och nya pjux till innebandyn. De gamla började att tröttna. Imorgon ska jag till ishallen med kidsen så förhoppningsvis blir det en bra dag. En vecka kvar till lovet. Så jävla skönt.

Peace

Over and out